Cykla med oss och få en gratis bonus!

Vi har valt att möta våren och sommaren 2019 med erbjudande till alla er som insett att elcyklar helt enkelt är bäst! Om du kan visa att du har en elcykel genom att scanna en kopia på ett kvitto och maila det tillsammans med din adress så deltar du i en exklusiv utlottning på nätet. Modellen det gäller är en Lambretta Assiano med nio Shimano växlar.

Du ska även skriva vad du vill göra med din nuvarande elcykel och motivera det. Ger du bort den till någon annan eller hittar på något annat fiffigt att göra med den så har du möjlighet att vinna cykeln som vi lottar ut! Det gäller en Lambretta Assiano med Shimano växlar. Modellen är en Mountainbike men den passar att köra med i princip överallt 2019 om du frågar oss. Den är värd 27 000 kronor så det handlar alltså om ett riktigt fint erbjudande!

Alla får en bonusdekal!


Chansen att vinna cykeln är kanske inte så stor, om många hörsammar denna kampanj. Men bara genom att deltar i kampanjen får du en snygg dekal med vår logga som en del i erbjudandet. Vi har 100 stycken dekaler så först till kvarn är det som gäller. Du som redan har en elcykel kan alltså byta upp dig till en ny och samtidigt ge bort den du har som en gratis bonus till någon du tycker om, eller någon som du tycker behöver en gratis elcykel 2019.