Bästa Elcyklar 500w (2024): Bäst i Test

bästa elcyklar 500w bäst i test

Elcyklar, även kallade elassisterande cyklar, har blivit alltmer populära under de senaste åren som ett hållbart och bekvämt transportmedel. Med en motoreffekt på 500 W ger dessa elcyklar tillräckligt med kraft för att ta sig an utmanande terräng och erbjuda en smidig och effektiv körning.

I den här guiden kommer vi att diskutera några av de bästa elcyklarna på marknaden med en motoreffekt på 500 W. Från kompakta hopfällbara cyklar till robusta el mountainbikes - vi har allt du behöver. Oavsett om du pendlar till jobbet eller tar dig ut på stigarna kommer dessa elcyklar garanterat att göra din cykeltur roligare och mer ansträngningsfri. Så, spänn fast dig och låt oss komma igång!

För mer bakgrundsinformation om elcyklar med en motoreffekt på 500w kan du läsa vår köpguide.

De Bästa Elcyklarna Med 500w Är:

1. El MTB Trek Powerfly FS 4

Bäst i Test Elcykel 500w


El MTB Trek Powerfly FS 4

SPECIFIKATIONER:

Motoreffekt: 500w

Maxhastighet: 25 km/h

Batteri: 36V

Vikt: 25 kg

FÖRDELAR:

 • Stora kraftfulla däck
 • Lätt och hållbar cykelram
 • Grym dämpning och fjädringssystem
 • Fantastisk kontroll och styrbarhet
 • NACKDELAR:

 • Mycket dyr modell
 • Stora däck som kan vara svåra att hantera utan erfarenhet

 • Elcykel Med 500w Motor Med Högsta Prestanda

  Trek Powerfly FS 4 är en elektrisk mountainbike av högsta klass med en motoreffekt på 500w, och förtjänar sin plats bland de bäst testade elcyklarna. Med sin kraftfulla motor kan den nå en maxhastighet på 25 km/h, vilket gör den till ett utmärkt val för terrängäventyr. Cykeln är utrustad med ett 36 V-batteri som ger gott om kraft för en dags cykling.

  En av de utmärkande egenskaperna hos Trek Powerfly FS 4 är dess stora, kraftfulla däck. Dessa däck ger utmärkt stabilitet och dragkraft, vilket gör att cyklisterna kan ta sig an även den tuffaste terrängen med självförtroende. Cykelramen är också lätt och hållbar, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som vill ha en cykel som klarar av tung användning.

  Trek Powerfly FS 4 har också ett fantastiskt stötdämpnings- och fjädringssystem som ger en bekväm körning även i tuff terräng. Cykeln har utmärkt kontroll och styrbarhet, vilket gör det lätt för cyklisterna att navigera även på de mest utmanande stigarna.

  Trots sina många fördelar är Trek Powerfly FS 4 en mycket dyr modell, vilket gör den till ett mindre attraktivt alternativ för budgetmedvetna cyklister. De stora däcken kan också vara svåra att hantera utan erfarenhet, så den här cykeln är kanske inte det bästa valet för nybörjare.

  På det hela taget är Trek Powerfly FS 4 en fantastisk elcykel med en 500w-motor som erbjuder hög prestanda och stort värde för erfarna cyklister. Den lätta ramen, de kraftfulla däcken och det responsiva fjädringssystemet gör den till ett utmärkt val för terrängäventyr, medan det höga priset kan göra den mindre tilltalande för budgetmedvetna köpare.

  2. Rawbike U2

  Bästa Hopfällbara Elcykel 500w


  Rawbike U2

  SPECIFIKATIONER:

  Motoreffekt: 500w

  Maxhastighet: 25 km/h

  Batteri: 36V

  Vikt: 25 kg

  FÖRDELAR:

 • Kraftfull motor
 • Snygg och stilren design
 • Smidigt och enkelt växelsystem
 • Utrustad med pakethållare och andra smidiga tillbehör
 • NACKDELAR:

 • Dyr modell
 • Relativt stor och otymplig i förhållande till andra modeller

 • Kkraftfull Hopfällbar Elcykel Med 500W Motor

  Rawbike U2 är en bästa hopfällbara elcykel med en kraftfull 500w-motor och en maxhastighet på 25 km/h. Den drivs av ett 36 V-batteri och väger 25 kg, vilket gör den till ett av de tyngre alternativen av de bästa hopfällbara elcyklarna. Med det sagt är det inte den tyngsta modellen bland de med en motor på 500w.

  En av de viktigaste fördelarna med den här elcykeln är den kraftfulla motorn, som ger en jämn och snabb körning. Den eleganta och snygga designen är en annan höjdpunkt som skiljer den från andra hopfällbara elcyklar på marknaden. Det smidiga och enkla växelsystemet är en annan positiv aspekt som gör det enkelt för cyklisterna att växla mellan växlarna. Rawbike U2 är också utrustad med en packhållare och andra praktiska tillbehör, vilket gör den till ett praktiskt alternativ för pendlare.

  Rawbike U2 är dock en dyr modell, vilket kan vara en nackdel för vissa, men återigen är den inte allt för dyr i jämförelse med andra modeller med en 500w motor. Den är också relativt stor och skrymmande jämfört med andra modeller, vilket gör den mindre portabel och svårare att förvara.

  Sammanfattningsvis är Rawbike U2 en kraftfull hopfällbar elcykel med en 500w-motor och en snygg design. Dess smidiga och enkla växelsystem och utrustad med en packhållare och andra praktiska tillbehör gör den till ett praktiskt alternativ för pendlare. Dess dyra prisnivå och stora storlek kan dock vara nackdelar för vissa cyklister.


  Minus One Elektrisk Cykelkonverteringssats 500w

  SPECIFIKATIONER:

  Motoreffekt: 500w

  Maxhastighet: 25 km/h

  Batteri: 36V

  Vikt: -

  FÖRDELAR:

 • Kraftfullt elcykelkit
 • Prisvärt
 • Relativt smidig och enkel installation
 • NACKDELAR:

 • Ingen hydraulisk broms
 • Inte vattenbeständigt

 • Kraftfullt Och Smidigt Elcykelkit Med 500w

  Minus One Elcykelkit 500w är en kraftfull och prisvärd lösning för dem som vill konvertera sin traditionella cykel till en elektrisk cykel. Detta kit har en motoreffekt på 500w och en maxhastighet på 25 km/h, som drivs av ett 36V-batteri. Av de kiten vi prövat för elcyklar är detta det bästa elcykelkitet med en motorkraft på 500w.

  En av de viktigaste fördelarna med Minus One Elcykelkit är dess överkomlighet jämfört med att köpa en färdig elcykel. Kitet är också relativt enkelt att installera, vilket gör konverteringsprocessen smidig och stressfri.

  En nackdel med detta kit är dock att det inte finns någon hydraulisk broms. Detta kan påverka cykelns övergripande säkerhet, eftersom hydrauliska bromsar ger bättre bromskraft jämfört med mekaniska bromsar. Dessutom är kitet inte vattenbeständigt, så det kanske inte är lämpligt för cyklister som vill ta med sin elcykel ut i våta förhållanden.

  Sammanfattningsvis är Minus One Elcykelkit 500w ett kraftfullt och bekvämt alternativ för dem som vill konvertera sin traditionella cykel till en elektrisk cykel. Även om den kanske inte har alla klockor och visselpipor som en färdigtillverkad elcykel erbjuder den en kostnadseffektiv lösning för cyklister som vill komma igång med elcykling.

  Elcyklarna Med 500w - Köpguide

  Innan man bestämmer sig för att köpa en elcykel med 500w så kan det vara en bra idé att närmare förstå hur dessa fungerar, och vad som skiljer de olika modellerna åt. På så sätt kan du ta en bättre köpbeslut över vilken modell som passar dig och din situation bäst. Här är några av de viktigaste faktorerna att hålla reda på:

  Lagar & Regler

  Det första att tänka på är varför du vill ha en elcykel med en motorkraft på 500w istället för 250w. Mer motorkraft kanske låter som en bra idé för dig som vill ha lite extra fart och kraft i din elcykel, men att gå upp från 250w till 500w kommer också innebär a en del omständliga konsekvenser.

  I Sverige klassificeras nämligen en elcykel bland annat av en maxhastighet på 250 km/h, samt en maximal motoreffekt på 250w. För elcyklar med mer än 250w i motoreffekt krävs det att du införskaffar dig ett körkort för EU-moped, annars får du inte åka den lagligt på vägar.

  bygga elcykel med elcykelkit

  Vill du hellre undvika denna situation kan det vara en bättre idé att gå för några av de bästa vanliga elcyklarna med 250w motor, då det inte innebär en massa extrajobb från din sida för att få köras.

  Du kan läsa mer om de lagar och regler som finns kring elcyklar genom att kolla in vår guide här.

  Bygga Eller Köpa?

  Att köpa en elcykel med en 500w motor är en ganska dyr affär, där en bra elcykel med denna typ av motorkraft kan kosta så mycket som 40 000 kr. Man kan såklart beställa en elcykel från Kina med bra komponenter, alternativt klöpa en elcykel från något annat Europeiskt varumärke som säljer elcyklar med 500w motor. Men vill man göra en bra affär så skall man bygga sin egen elcykel på 500w för att både spara pengar och få en fin hoj.

  Det är därför en bra idé att bestämma sig om man är sugen på att bygga en egen med hjälp av ett elcykelkit eller inte. Det kommer att vara betydligt billigare än att importera en färdig elcykel, men utan rätt kunskap kan det vara lite krångligt att förstå hur man går tillväga.

  Batteritid & Räckvidd

  Batteritid och räckvidd är viktiga faktorer att ta hänsyn till när du köper en elcykel med en motoreffekt på 500 W.

  Med batteritid avses hur länge batteriet kan driva cykeln på en enda laddning. Detta kan variera från några få mil till långt över 100 mil, beroende på cykelmodell och batterikapacitet.

  Räckvidd å andra sidan avser den maximala sträcka som cykeln kan färdas på en enda laddning. Tänk på att faktorer som terräng, förarens vikt och energiförbrukning kan påverka cykelns faktiska räckvidd.

  När du tar hänsyn till batteritid och räckvidd är det viktigt att välja en cykel som har ett batteri som uppfyller dina behov och ger tillräckligt med kraft för att räcka till den önskade sträckan. Du bör också ta hänsyn till hur lång tid det tar att ladda batteriet samt tillgången och kostnaden för ersättningsbatterier vid behov.

  Sammantaget är batteritid och räckvidd kritiska faktorer att ta hänsyn till när du köper en elcykel med en motoreffekt på 500 W. Se till att välja en cykel som ger tillräckligt med kraft för att uppfylla dina behov och räcker under önskad sträcka.

  Hjulstorlek & Däck

  Däcken är en viktig del av alla elcyklar, och vilken typ av däck du väljer kan ha stor betydelse för cykelns prestanda och hantering.

  När du funderar på vilken typ av däck du ska välja är det viktigt att tänka på vilken typ av terräng du kommer att cykla i. Om du till exempel kommer att cykla i grov och ojämn terräng bör du välja ett däck som är konstruerat för terrängkörning. Dessa däck har vanligtvis mer aggressiva slitbanemönster som ger bättre grepp och stabilitet i utmanande förhållanden.

  Om du huvudsakligen kör på jämna vägar kanske du föredrar ett mer aerodynamiskt däck som är utformat för hastighet och effektivitet. Dessa däck är vanligtvis smalare och har ett jämnt slitbanemönster som minskar motståndet och ökar hastigheten.

  Däckets storlek och bredd är också viktiga överväganden. Bredare däck är vanligtvis stabilare och ger en bekvämare körning, medan smalare däck är mer aerodynamiska och kan öka hastigheten.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att välja ett däck som är lämpligt för den typ av körning du planerar att göra och som ger den prestanda och hantering du behöver. Tänk på däckets bredd, storlek och typ och välj ett däck som uppfyller dina specifika behov och preferenser.

  Bromsar

  Bromsar är en viktig komponent i alla elcyklar, och det är viktigt att välja en cykel med pålitliga och snabba bromsar för cyklistens säkerhet.

  Skivbromsar är den vanligaste typen av bromsar som används på elcyklar, och de erbjuder flera fördelar jämfört med andra typer av bromsar. Skivbromsar ger mest stoppkraft av alla typer av bromsar, vilket gör dem idealiska för elcyklar med starka motorer. De fungerar också bra i våta förhållanden, vilket kan vara viktigt om du bor i ett område med ofta regn eller snö.

  kraftfull elcykel kit 1000w

  Det finns två huvudtyper av skivbromsar: mekaniska och hydrauliska. Mekaniska skivbromsar är vanligtvis billigare och drivs av en kabel som drar i bromsklaffarna. Hydrauliska skivbromsar däremot drivs av hydraulisk vätska, och de erbjuder bättre modulering och bromskraft jämfört med mekaniska skivbromsar.

  Även om skivbromsar är de mest effektiva och ger den bästa bromskraften kan de också vara dyrare än andra typer av bromsar. Den extra kostnaden kan dock vara värd det för den extra säkerhet och tillförlitlighet som de ger.

  När du köper en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att tänka på bromsarna och välja en cykel med tillförlitliga och responsiva bromsar för cyklistens säkerhet. Tänk på typen av broms och den bromskraft den ger och välj en cykel med bromsar som uppfyller dina behov och preferenser.

  Display & Kontrollpanel

  Displayen och kontrollpanelen på en elcykel är en nyckelkomponent som i hög grad kan påverka den totala användarupplevelsen. En tydlig och lättanvänd display och kontrollpanel kan göra det lättare att följa din prestation, övervaka batteriets livslängd och justera motorns assistansnivå.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W bör du leta efter en display och kontrollpanel som ger viktig information som hastighet, distans, batteritid och assistnivå. En tydlig och lättläst display kan göra det lättare att hålla koll på dina framsteg och övervaka cykelns prestanda, medan en enkel och intuitiv kontrollpanel kan göra det lättare att justera cykelns inställningar i farten.

  Dessutom är vissa elcyklar utrustade med funktioner som GPS-navigering, Bluetooth-anslutning och kompatibilitet med mobilappar, vilket kan ge ännu mer information och kontrollalternativ. Överväg vilken typ av display och kontrollpanel du föredrar och välj en elcykel som uppfyller dina behov och preferenser.

  Lastkapacitet

  Lastkapaciteten för en elcykel är den maximala vikt som den kan bära, inklusive förarens vikt och eventuell extra last. När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att tänka på lastkapaciteten och se till att cykeln du väljer har en tillräckligt hög lastkapacitet för att uppfylla dina behov.

  Om du planerar att transportera tung last eller många personliga tillhörigheter ska du leta efter en elcykel med hög lastkapacitet. Cyklar med låg lastkapacitet kanske inte klarar av den extra vikten, vilket kan leda till sämre prestanda och kortare batteritid.

  Förutom lastkapaciteten bör du ta hänsyn till utformningen av cykelns ram och eventuella lastbäraralternativ som cykeln kan ha, till exempel ett bakre rack eller väskor. Vissa elcyklar är särskilt utformade för att bära last och de kan ha ytterligare funktioner som en stabilare ram, större däck och robustare fjädring för att klara av den extra vikten.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W, se till att tänka på lastkapaciteten och välj en cykel som har tillräckligt hög lastkapacitet för att uppfylla dina behov.

  Vikt

  Vikten på en elcykel med en motoreffekt på 500 W kan variera kraftigt, vissa modeller väger så lite som 30 pund och andra väger över 60 pund. Detta gör det viktigt att tänka på cykelns vikt och om den kommer att vara hanterbar för dig att bära eller transportera.

  Om du planerar att ofta transportera cykeln i en bil eller med kollektivtrafik kan du överväga en lättare modell som är lättare att bära. Om du har begränsat förvaringsutrymme kan en kompakt hopfällbar elcykel också vara ett bra alternativ.

  Om du däremot planerar att använda cykeln främst för terrängkörning kan en tyngre modell vara lämpligare eftersom den ger ytterligare stabilitet och hållbarhet.

  Förutom att ta hänsyn till cykelns vikt är det också viktigt att ta hänsyn till batteriets och motorns vikt samt eventuella ytterligare tillbehör eller last som du planerar att bära.

  I slutändan bör cykelns vikt vara en faktor i ditt beslut, eftersom den kommer att påverka hur lätt du kan bära och transportera cykeln, samt dess stabilitet och prestanda under användning.

  Ram

  Ramen på en elcykel med en motoreffekt på 500 W spelar en avgörande roll för cykelns totala prestanda och hållbarhet. Den måste vara robust och hållbar nog för att klara av vikten av motorn och batteriet samt föraren och eventuell extra last.

  Materialet i ramen kommer också att påverka dess hållbarhet och vikt. Vanliga material som används för ramar till elcyklar är aluminium, stål och kolfiber. Aluminiumramar är lätta och hållbara, vilket gör dem till ett populärt val för många elcyklar. Stålramar är också hållbara, men tenderar att vara tyngre. Kolfiberramar är det lättaste alternativet, men också det dyraste.

  Förutom materialet kan ramens utformning och geometri också påverka cykelns stabilitet, hantering och komfort. Till exempel ger en ram med lägre tyngdpunkt ökad stabilitet, medan en mer upprätt ramkonstruktion kan vara bekvämare för längre cykelturer.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att tänka på ramens utformning och material och se till att den är tillräckligt robust och hållbar för att bära cykelns vikt och ge en bekväm och stabil körning.

  Fjädring

  Fjädring är en viktig faktor att tänka på när du köper en elcykel med en motoreffekt på 500 W, särskilt om du planerar att cykla i grov terräng. Ett bra fjädringssystem absorberar stötar och vibrationer och ger en bekvämare och jämnare körning.

  Det finns två huvudtyper av fjädringssystem för elcyklar: framfjädring och helfjädring. Frontfjädring, även känd som en fjädringsgaffel, är placerad framtill på cykeln och hjälper till att absorbera stötar från framhjulet. Fullfjädring, å andra sidan, har fjädring på både fram- och baksidan av cykeln, vilket ger ökad komfort och kontroll i ojämn terräng.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att tänka på vilken typ av cykling du planerar att göra och välja en cykel med ett fjädringssystem som uppfyller dina behov. Om du planerar att cykla främst på släta vägar eller i lätt terräng kan det räcka med ett främre fjädringssystem. Om du däremot planerar att ta dig an mer utmanande terräng kan ett fullt fjädringssystem vara ett bättre alternativ.

  Överlag är fjädring en viktig faktor att ta hänsyn till när du köper en elcykel med en motoreffekt på 500 W, eftersom den i hög grad kan påverka cykelns komfort och kontroll under användning.

  Pedalassistans & Gas

  Pedalassistans och gasreglage är två olika typer av elcykelsystem, och att välja mellan dem kan vara ett viktigt övervägande när du köper en elcykel med en motoreffekt på 500 W.

  cykla elcykel mittmotor

  Pedalassistans kräver att föraren trampar på cykeln för att aktivera motorn och ge extra kraft. Assistansnivån kan vanligtvis justeras, vilket gör att föraren kan kontrollera hur mycket kraft som motorn ger. Pedalassistanssystem föredras ofta av cyklister som vill ha mer träning eller som vill använda cykeln på ett miljövänligt sätt.

  Gaspedalstyrning gör det å andra sidan möjligt för föraren att styra motorn genom att vrida på ett gasreglage eller trycka på en knapp, utan att behöva trampa. Den här typen av system föredras av cyklister som vill ha en mer avslappnad och bekväm körning, eller som kanske inte har fysisk möjlighet att trampa på cykeln.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att bestämma vilken typ av styrsystem du föredrar, eftersom det kan påverka körupplevelsen i hög grad. Pedalassistanssystem ger en mer träningsinriktad körning, medan styrsystem med gasreglage ger en mer avslappnad och bekväm körning. Välj det alternativ som bäst uppfyller dina behov och preferenser.

  Pris

  Priset är en viktig faktor att ta hänsyn till när du köper en produkt, även en elcykel med en motoreffekt på 500 W. Även om kostnaden för själva cykeln är en viktig faktor är det också viktigt att ta hänsyn till eventuella extra kostnader som kan vara förknippade med att äga och använda en elcykel.

  Till exempel bör man ta hänsyn till kostnaden för ersättningsbatterier och reservdelar samt kostnaden för underhåll och reparation. Du bör också överväga kostnaden för eventuella extra tillbehör som du kan behöva, till exempel hjälm, lampor, lås eller ett bakre rack för att bära last.

  När du väljer en elcykel med en motoreffekt på 500 W är det viktigt att tänka på den totala ägandekostnaden, inklusive kostnaden för cykeln, eventuella ytterligare tillbehör eller delar och eventuella löpande underhålls- och reparationskostnader. Detta hjälper dig att fastställa cykelns totala värde och fatta ett välgrundat köpbeslut.

  Det är också viktigt att ta hänsyn till den garanti som tillverkaren erbjuder samt tillgången till service och support i ditt område. En bra garanti och ett starkt supportnätverk kan ge dig sinnesfrid och se till att du kan njuta av din elcykel i många år framöver.

  Vanliga Frågor Om

  Elcyklarna Med 500w

  Här finns ett avsnitt med vanliga frågor och svar om elcyklar med 500w:

  Vad är en elcykel med en motoreffekt på 500 W?

  En elcykel med en motoreffekt på 500 W är en cykel som är utrustad med en elmotor som ger föraren en extra kraftökning. Motoreffekten på 500 W är ett mått på motorns maximala effekt och avgör hur mycket hjälp motorn kan ge föraren.

  Hur fungerar en elcykel med en motoreffekt på 500 W?

  En elcykel med en motoreffekt på 500 W fungerar genom att ge föraren en extra kraftökning. När cyklisten trampar på pedalen aktiveras motorn och ger ytterligare hjälp, vilket gör det lättare att cykla och ta sig an backar och motvind. Mängden assistans som motorn ger kan justeras med hjälp av en kontrollpanel på cykeln, och vissa elcyklar erbjuder också olika nivåer av pedalassistans.

  Vilka är fördelarna med en elcykel med en motoreffekt på 500 W?

  En elcykel med en motoreffekt på 500 W erbjuder ett antal fördelar, bland annat ökad effektivitet och räckvidd, förbättrad prestanda och en roligare och bekvämare körning. Med den extra effekt som motorn ger kan cyklisterna lättare ta sig igenom backar och motvind, köra längre sträckor och njuta av en effektivare och bekvämare cykling.

  Hur långt kan jag åka på en elcykel med en motoreffekt på 500 W?

  Räckvidden för en elcykel med en motoreffekt på 500 W varierar beroende på faktorer som t.ex. förarens vikt, terrängtyp och hur mycket assistans som används. En typisk elcykel med en motoreffekt på 500 W och ett batteri med hög kapacitet kan dock ge en räckvidd på upp till 80 mil eller mer på en enda laddning.

  Är en elcykel med en motoreffekt på 500 W lämplig för terrängkörning?

  Även om en elcykel med en motoreffekt på 500 W kan vara lämplig för terrängkörning är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som cykelns fjädring, däcktyp och vikt. Cyklar med ett bra fjädringssystem och bredare, mer hållbara däck kan ge en bekvämare och stabilare körning i grov terräng, medan lätta och aerodynamiska cyklar kan vara bättre lämpade för användning på väg och lätta stigar.

  Är elcyklar med en motoreffekt på 500 W dyra?

  Kostnaden för en elcykel med en motoreffekt på 500 W kan variera beroende på faktorer som cykelns funktioner, märke och kvalitet. Många högkvalitativa elcyklar med en motoreffekt på 500 W finns dock tillgängliga till ett rimligt pris, och de kan utgöra ett kostnadseffektivt och effektivt alternativ till en traditionell cykel eller bil.

  Sammanfattningsvis Om

  Elcyklarna Med 500w

  En elcykel med motoreffekt 500w är ett något starkare alternativ än de flesta andra elcyklarna man kan hitta på marknaden här i Sverige. I denna guide har vi tagit oss en närmare titt på de olika alternativen av elcyklar med 500w som finns på marknaden, och testat samt utvärderat dessa, för att du bättre ska kunna ta ett informerat köpbeslut.

  Vi hoppas att vårt test har varit givande för dig . Nu är det dags för dig att bege dig ut på vägarna och testa själv.

  John Steen

  John Steen började cykla för över 25 år sedan, och har inte slutat med det sedan dess. Länge har han varit intresserad av klassiska cyklar, men när elcyklar blev allt mer populärt för några år sedan har John fokuserat på det.

  Gillade Du Vad Du Läste?

  Här har du fler bra inlägg:

  Bästa Elcykel Med Mittmotor (2024): Bäst i Test
  Bästa Cykelkorg Till Elcykel (2024): Bäst i Test
  Bästa Elcykel (2024): Bäst i Test