• Hem
  • Ecoride AXS Flexer Fold H-3: Test, Recension & Omdöme

Ecoride AXS Flexer Fold H-3: Test, Recension & Omdöme

Senaste Uppdaterad: 19/07/2023

Sammanfattning Av Ecoride AXS Flexer Fold H-3

EcoRide Flexer AXS FOLD H-3 20 är en kompakt, vikbar elcykel perfekt för stadspendling eller semestern, där utrymmet är en bristvara. Med robusta 20-tums hjul, en stabil aluminiumstomme och lågt insteg, erbjuder den smidighet och praktisk funktionalitet. Dessutom har den två AVS-plattformar för packning. Elcykeln drivs av ett Ecoride Drive System med en navmonterad elmotor och ett högkapacitetsbatteri (576 Wh), som samarbetar med Shimanos näst intill underhållsfria navväxlar, erbjudande en räckvidd på upp till 85 km. Trots dess moderna teknologi, är den lätt att använda med fem assistansnivåer och en intuitiv LCD-display. Cykeln är också utrustad med pålitliga bromsar för alla förhållanden och generösa tillbehör för att göra cyklingen mer bekväm, oavsett väder.

Fördelar

- Robust och stabil aluminiumram
- Två AVS-plattformar för alla dian packbehov
- Bra batterikapacitet
- Intuitiv LED-display med hög kontrast

Nackdelar

- Begränsat växelsystem med enbart tre växlar

Vår Ranking Av Ecoride AXS Flexer Fold H-3

Värde/Pris:

8.1

Motorprestation:

7.9

Batteri:

8.3

Körkänsla:

8.2

Hållbarhet:

8.1

Vårt Betyg:

8.12

Motor & Batteri


Motor:

Ecoride Drive System

Motorplacering:

Navmotor

Motoreffekt:

250 Watt

Topphastighet:

25 km/h

70 km

Övriga Specifikationer


Växelreglage:

Shimano Nexus

Antal växlar:

3 st

24 kg

Kön:

Unisex

”Låt oss dyka djupt ner i detta grundligt test av den särskilda elcykeln – EcoRide AXS Flexer Fold H-3, och upptäcka varje funktion det har att erbjuda till sina användare.

Egenskaper som gör denna elcykel till ett smart val för såväl stadsbor som semesteräventyrare är dess kompakthet, vikbarhet, robusta 20-tums hjul, stabil aluminiumstomme och ett högkapacitetsbatteri (576 Wh), vilket tillsammans med Shimanos navväxlar möjliggör en resa på upp till 85 km på en enda laddning.

Låt oss nu ta en närmare titt på denna bekväma, lättanvända och teknologiskt avancerade hjälpreda för din vardagliga pendling, och upptäck hur densamma kan transformera din cykelupplevelse till något helt exceptionellt.

Motor och Växlar

En utmärkande egenskap hos Ecoride AXS Flexer Fold H-3 är dess Ecoride Drive System – ett fint exemplar av motorstorlek och styrka, levererandes med 250 Watt. Den är kvickt uppmärkt för sin potential att orädd tackla backarna, och få dig fram till top med minimal ansträngning. Etta är särskilt märkbart när cykeln toppar sin maximala hastighet på 25 km/h, en bedrift som uppnås med beundransvärd lätthet.

Inbyggt i denna maskin hittar vi Shimano Nexus, ett 3-växlat system som gör för en jämn tur. Användare har noterat dess förmåga att växla upp och ned med lätthet, vilket är avgörande för en övergripande nöjd cyklingupplevelse. Trots detta, går vi in i detta med öppna ögon. Under vår testlopp upplevde vi några hicka, särskilt när det kom till att bevara kraft över längre perioder. Därför tilldelar vi motorsystemet i Flexer Fold H-3 ett välgrundat betyg på 7.9.

Batteri

Låt oss nu flytta fokus till en annan stjärnkomponent i Ecoride AXS Flexer Fold H-3 elcykel – dess batteri. Vi upplevde en navmotor på 36V 16Ah – 576Wh, som levererat en imponerande räckvidd på upp till 70 km.

Det är inte svårt att se varför detta komponent förtjänar sina beröm. Föreställ dig friheten att ta dig fram, utan att ständigt behöva oroa dig för batteriets livslängd. För pendling, ärenden, eller till och med en avkopplande tur,återuppfinns med detta pålitligt batteri som hjärtat av din färd.

Med tanke på dess utmärkta prestanda har vi utan tvekan tilldelat batteriet på Ecoride AXS Flexer Fold H-3 ett högt betyg. Med en stark 8.3, ligger det konkurrenskraftigt på vår skala, tydligt visande att det är mer än kapabelt att leverera till de högsta förväntningarna.

Körupplevelse & Bekvämlighet

När det kommer till körupplevelsen med Ecoride AXS Flexer Fold H-3, ligger det något alldeles speciellt i luften. Denna elcykel, hjulstorlek på 20″” och med en vikt av 24 kg, är absolut skapad för att dominera stadens gator och gränder. Oavsett könsidentitet är denna unisex cykel konstruerad med användaren fullt fokus. Dina fötter kommer att trampa i bekvämlighet och jämn rytm, i takt med stadens hjärtslag, samtidigt som den lätt glider över asfalten.

Vi gav Ecoride AXS Flexer Fold H-3 ett imponerande betyg på 8.2, när det gäller bekvämlighet och körupplevelse. Utöver att vara relativt lätt att transportera och mycket enkel att använda, märker man direkt när man sätter sig i sadeln att elcykeln erbjuder en smidigare, snabbare och mer upplyftande cykelupplevelse än genomsnittet.

Tack vare dess omsorgsfullt designade struktur och praktiska storlek är den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna förvaras inomhus, samtidigt som den ger en stabil och säker körkänsla. I fickan på denna bekvämlighet ligger även den inbyggda fjädringen, skapad för att absorbera stötar från ojämna vägytor, vilket garanterar en mjuk, snygg körning i alla riktningar.

Vi är trygga med att Ecoride AXS Flexer Fold H-3:s totala körupplevelse imponerar på allt ifrån nybörjare till rutinerade elcyklister. Varför cykla det tråkiga sättet när du kan cykla med stil, effektivitet och absolut bekvämlighet? Med Ecoride AXS Flexer Fold H-3 blir varje resa en resa värd att minnas.

Kvalitet och Hållbarhet

Vårt team har noga undersökt och testat robustheten på Ecoride AXS Flexer Fold H-3, och sett att kvaliteten och hållbarheten tålar riktigt stränga tester. Med andra ord; den har en skicksam byggkvalitet. Vi har gett den en styrkesiffra på 8.1 av 10, en bedömning som visar på dens robusta och hållbara natur.

Elcykeln erbjuder en konstruktion som är byggd för att hålla. Men då ingen elcykel är ogenomtränglig för slitage, står Ecoride dock starkt flera cyklar vi testat i jämförelse. Ramen är solid men ändå lätt, designad för att tåla både stads- och terrängkörning, vilket gör den till en pålitlig följeslagare, oavsett var du cyklar.

Priset

När det kommer till prisvärdhet, har Ecoride AXS Flexer Fold H-3 visat sig vara mer än en ’du får vad du betalar för’-upplevelse. Med en prislapp under 25.000 kr jämför vi detta med prestandan och kvaliteten den erbjuder för ett sådant resonabelt pris. Detta gör att Ecoride får 8.1 av 10 när det gäller prisvärdhet.

I denna prisgrupp, erbjuder Ecoride en elcykel som inte bara är förmånlig utan också håller hög standard för prestanda och hållbarhet, två viktiga attribut för en elcykel. Ecoride AXS Flexer Fold H-3 balanserar effektivt kostnad och kvalitet, vilket gör den till ett utmärkt pragmatiskt val för elcykelpendlare och småäventyrare.

Sammanfattningsvis, Ecoride AXS Flexer Fold H-3 erbjuder enastående värde för pengarna, och för dig som söker en prisvärd elcykel som inte kompromissar med kvalitet, kan detta mycket väl vara ett idealiskt val.

Ecoride AXS Flexer Fold H-3

Select Dynamic field

Andra Recensioner Av Elcyklar: