• Hem
  • Lifebike C-PACT G7: Test, Recension & Omdöme

Lifebike C-PACT G7: Test, Recension & Omdöme

Senaste Uppdaterad: 19/07/2023

Sammanfattning Av Lifebike C-PACT G7

Lifebike C-PACT G7 är en perfekt hopfällbar elcykel för olika typer av användare. För de som har en husbil, vagn eller båt och vill ta kortare turer efter dagsetappen är G7 ett utmärkt val. Den är också lämplig för pendling på kortare sträckor till jobbet eller för avkopplande cykelturer. G10 är enkel att fälla ihop och tar minimalt med plats, vilket gör att den kan förvaras i garderober eller stuvutrymmen. Med skivbromsar fram och bak, sju växlar och starka helgjutna hjul är den både funktionell och pålitlig. Dess hopfällbara design gör den smidig att hantera och ta med i trånga utrymmen som hissar eller lägenheter. Oavsett om du behöver en hopfällbar elcykel för praktiska ändamål eller nöjesändamål, är G7 ett utmärkt alternativ. Dessutom erbjuder Lifebike två års garanti på alla sina cyklar.

Fördelar

- Enkel och smidig att vika ihop vid behov
- Kraftiga hjul med specialdesignade ekrar
- Snygg och stilren design
- Bekväm att cykla på

Nackdelar

- Att cykla utan elassistans är lite trögt

Vår Ranking Av Lifebike C-PACT G7

Värde/Pris:

8.8

Motorprestation:

8.1

Batteri:

7.8

Körkänsla:

8.1

Hållbarhet:

8.0

Vårt Betyg:

8.16

Motor & Batteri


Motor:

Bafang

Motorplacering:

Navmotor

Motoreffekt:

250 Watt

Topphastighet:

25 km/h

50 km

Övriga Specifikationer


Växelreglage:

Shimano Tourney 7

Antal växlar:

7 st

20 kg

Kön:

Unisex

Låt oss dyka in i en djupdykning av elcykeln Lifebike C-PACT G7, där vi utforskar varje litet detalj genom ett grundligt test.

Idealisk för husbil-, vagn- eller båtägare eller för enkel pendling, erbjuder G7 som en smidig, hopfällbar elcykel och en mångsidig lösning för alla dina korta resor, samtidigt som dess kompakta design gör den lätt att förvara och hantera.

Detta är bara början – läs vidare i vår detaljerade recension för att upptäcka varför G7 stått ut som ett framträdande alternativ i elcykelvärlden.

Motor & Växlar

Lifebike C-PACT G7 tar oss med på en härlig och kraftfull tur, tack vare sin hjärta och själ – Bafang-motorn. Med sina 250 Watt kraft under motorhuven, har denna elcykeln potentialen att skjuta fart upp till 25 km/h på en supertid. Detta är en riktig kraftpaketerare för den urban cyklisten; ärligt talat, så överträffade den alla våra förväntningar.

Att växla mellan hastigheter är lika lättarbetat som det blir, med Shimano Tourney 7-växlad växelväxlare vid hands. Dessa växlar är pålitliga som kommer, och erbjuder en smidig övergång utan att kompromissa med elcykelns hastighet.

Under vårt metodiska test gav vi denna kombination av motor och växlar ett solitt 8.1 betyg på vår 10-punkts skala. Det är värt att notera att ett betyg över 8 ofta ingår i ’relativt bra’-kategorin, vilket betyder att G7 inte bara klarar sina uppgifter, utan klarar dem med finess. Det är inte en överdrift att säga att dessa prestanda kan bli en verklig game-changer i elcykelvärlden.

Batteriets prestanda

Även om motorens prestanda glänste, kan vi inte glömma en annan nyckelaktör i denna elcykel – batteriet. C-PACT G7 drivs av ett 36V 10.5Ah – 378Wh Navmotor-batteri, som kan leverera upp till 50 km fräsch strömförsörjning. Det är inte bara batteriets livslängd som imponerade på oss, utan också dess snabba laddning och driftslivslängd.

Vi gav batteriet ett betyg på 7.8, vilket faller under den ’relativt bra’-kategorin i vår skala. Trots vissa mindre svagheter, uppfyller batteriet på Lifebike C-PACT G7 mer än bara basbehoven; den håller elcykelns hjul rullande med konsekvent pålitlighet. Tänk på det som den tysta hjälten bakom elcykelns mäktiga prestanda.

Bekvämlighet & Körkänsla

Du kanske undrar hur Lifebike C-PACT G7, med sina trimma 20 kg och kompakta 20-tums storlek, faktiskt uppför sig på vägen? För att använda en klassisk cykelmetod, skulle jag beskriva dess prestanda som smidig och stabil. Detta är en unisex-modell, vilket betyder att den är gjord för att passa alla. Och tro mig, det levererar på det löftet.

Låt mig gå in i mer detaljer om körupplevelsen. Ta höjd för det faktum att cykeln endast väger 20 kilogram. Detta ger inte bara fördelen att kunna ta elcykeln med dig vart du än går, utan gör också cyklingen anmärkningsvärt ljus och lätthanterlig. Och med en storlek på 20 tum navigerar den här elcykeln enkelt även på de mest trånga stadsgatorna, utan att kompromissa med säkerheten.

Nu, till komforten. Vissa kanske tänker att en mindre cykel betyder mindre komfort. Men det är här som Lifebike C-PACT G7 verkligen briljerar. Under vårt test av denna elcykel gav vi den ett bekvämlighetsvärde på 8,1. Detta lyfter upp den väl över genomsnittet, och landar den bara en bråkdel ifrån att vara ’väldigt bra’ på bekvämlighetsskalan. Det kan verka vara en liten marginal, men det gör en stor skillnad i hur du upplever din cykelfärd.

Kvalitet och Hållbarhet

Lifebike C-PACT G7 ger verkligen trudelutt för pengarna. Med en imponerande 8.0 i score för dess konstruktion och hållbarhet, banar denna elcykel väg för en ny era inom elektriska tvåhjulingar. Varje komponent, från den robusta rammen till de pålitliga bromsarna, genomgår en sträng kvalitetskontrollprocess för att garantera maximal livslängd och prestanda.

Du kan förvänta dig att rida med stil och säkerhet på denna elcykel. Dess solida konstruktion erbjuder en säker och smidig åktur, oavsett om du är ute på en kort shoppingrunda eller tar en dagslång tur på varierande terräng. Med sin 8.0-hållbarhetsbetyg behöver du inte oroa dig över oförutsedda reparationer eller ovälkommen slitage. Lifebike C-PACT G7 visar upp en styrka och motståndskraft som imponerar, vilket gör den till en självklar investering för den hållbarhetsmedvetne cyklisten.

Prisvärdhet

Lifebike C-PACT G7 tar hem spelet med en prisvärdhetsvärdering på 8.8. Trots sina premiumfunktioner och högkvalitativa komponenter, uppgår priset på denna elcykel till under 20000 kr. Det är sällan du kommer över en produkt som balanserar pris och värde så bra som Lifebike C-PACT G7.

Detta imponerande pris ger åtkomst till en rad toppmoderna funktioner och en avancerad elcykeldesign som underlättar bekväm pendlings och utforskning av staden eller landsbygden. Priset, kombinerat med dess superba konstruktionskvalitet och hållbarhet, cementerar Lifebike C-PAC G7 som en av de mest prisvärda elcyklarna på marknaden idag.

Så, oavsett om du är ny på elcykel scenen eller en erfaren ryttare som letar efter nästa topprankade modell, kan du lita på att Lifebike C-PACT G7 inte kommer att göra mer än att småputsa på plånboken, samtidigt som den erbjuder en fantastisk upplevelse.

Lifebike C-PACT G7

Select Dynamic field

Andra Recensioner Av Elcyklar: