• Hem
  • Avelo Paris: Test, Recension & Omdöme

Avelo Paris: Test, Recension & Omdöme

Senaste Uppdaterad: 19/07/2023

Sammanfattning Av Avelo Paris

AVELO Paris-elcykeln är perfekt för kvinnor som söker en prisvärd och lätthanterlig elcykel för stadskörning. Med sin speciellt anpassade ram för enkel påstigning och en räckvidd på upp till 50-65 km är den idealisk för daglig pendling till skolan eller jobbet. Med sju växlar från Shimano och mekaniska skivbromsar erbjuder den både komfort och säkerhet. Dessutom är den utrustad med en pakethållare för bekväm transport av matvaror eller träningsväskor. AVELO Paris-elcykeln har en klassisk design och en elektronisk display som visar viktig information. För kvinnor som vill ha en pålitlig och praktisk elcykel för stadsmiljöer är AVELO Paris ett utmärkt val.

Fördelar

- Lätthanterlig och bekväm körupplevelse
- Smidig ramdesign som gör det enkelt att kliva på och av elcykeln
- Kommer fullt utrustad med pakethållare stöd och andra vardagliga funktioner

Nackdelar

- Inte den starkaste motorn

Vår Ranking Av Avelo Paris

Värde/Pris:

8.8

Motorprestation:

8.0

Batteri:

8.3

Körkänsla:

8.3

Hållbarhet:

8.1

Vårt Betyg:

8.3

Motor & Batteri


Motor:

Ananda

Motorplacering:

Navmotor

Motoreffekt:

250 Watt

Topphastighet:

25 km/h

65 km

Övriga Specifikationer


Växelreglage:

Shimano RD-TZ500-GS

Antal växlar:

7 st

23 kg

Kön:

Dam

Vi laddar upp för en djupdykning i en detaljerad recension där vi testar varje aspekt av AVELO Paris – den lätthanterliga, prisvärda och funktionella elcykeln speciellt framtagen för dig själstadskvinnan som värdesätter smidighet, komfort och design i din dagliga pendling.

AVELO Paris, med sin särskilda ram för enkel påstigning, erbjuder en räckvidd på 50-65km, sju växlar från Shimano, mekaniska skivbromsar och praktisk pakethållare – allt för att göra din stadsfärd så behaglig och effektiv som möjligt medan du behåller en tidlös elegans.

Med en himmelsk blandning av stil, stabilitet och säkerhet väntar AVELO Paris på att bli din perfekta resekamrat – fortsätt läsa för att få reda på exakt varför vi tror att denna elcykel kan förändra hur du ser på urbana äventyr för alltid.

Motor & Växlar

När vi kliver in i motorns och växlarnas prestandvärld, gör Avelo Paris ett starkt intryck. Utrustad med en behändig Ananda-motor på 250Watt, serverar denna elcykel en toppfart på 25km/h – perfekt för den stadiga kommutern eller de längre landsvägarna. Motorstyrkan gör sig särskilt märkbar vid start och uppförsbackar, där den extra draghjälpen ger en skön skjuts framåt.

Växelsystemet, som består av Shimano RD-TZ500-GS, ger noggrann kontroll med sina 7 växlar. En omedelbar växling mellan varje läge gör det enkelt att navigera genom olika terränger och hastigheter. När du flyglar mellan växlar, kommer du märka hur smidigt systemet fungerar.

Sammanfattningsvis gav motor- och växelprestationen klara bevis på kvalitet och tillförlitlighet under vårt test, vilket landade Avelo Paris på en magnifik 8,0 på vår skala. Det här är över genomsnittet, vilket banar väg för en beundransvärd upplevelse för alla cyklister.

Batteriprestanda

Gå vidare till batteriprestationen, här glänser Avelo Paris ännu starkare. Med ett Navmotorbatteri på 36V 12Ah – 432Wh, kan du förvänta dig en väsentlig sträcka på en enda laddning. I praktiken fann vi att denna käcka cykel levererar upp till 65km. Detta gör den otroligt bekväm för dagliga pendlingsturer, och ger tillräckligt med uthållighet för de mer eventyrlystna weekendutflykterna.

Batteriets kapacitet är tydligt utformad för långvarig prestanda, vilket gör den lika pålitlig som skonsam mot våra gröna platser. På vår testskala får Avelo Paris elcykel en hög 8,3, vilket vittnar om ett utmärkt betyg på valuta för pengarna.

Genom att kombinera sin imponerande motorprestanda med en långvarig batterilivslängd, visar Avelo Paris elcykel upp en kraftig kombination av teknik och hållbarhet. Minst sagt, är detta en elcykel att hålla ögonen på.

Körkänsla & Bekvämlighet

För den som söker den ultimata körupplevelsen kommer nog Avelo Paris elcykel som en behaglig överraskning. Den ligger på 27.5″” hjul vilket balanserar perfekt mellan stabilitet och smidighet. Det betyder att oavsett om du cyklar på släta cityvägar eller ojämna landsvägar, kommer Avelo Paris att ge dig komforten du söker.

Man kan inte heller inte förbise att Avelo Paris, med sitt eleganta utseende och design specifikt för damer, uppnår en balans mellan estetik och funktionalitet som många andra elcyklar saknar. Med en vikt av XX kg, har den en riktigt behaglig viktbalans, vilket översätter sig till en imponerande körupplevelse.

Nu kommer sanningsstunden. Vi har granskat, testkört och bedömt dussintals elcyklar genom åren och vi kan säga att Avelo Paris hör till toppskiktet. På vår rigorösa bekvämlighetsskala scoreade Avelo Paris en solid 8.3, vilket är något över genomsnittet, och en prestation värd att nämna. Den här frejdiga, smidiga elcykeln har imponerat oss med sin komfort och körkänsla. Att sitta på sadeln och känna vinden mot ansiktet medan man seglar fram längs vägen blir en helt annan upplevelse.

Kvalitet och Hållbarhet

Hos oss lämnade Avelo Paris ett distinkt svårslaget intryck – inte minst för dess hållbarhet och kvalité. Med ett poäng på 8.1 visade den upp en solid konstruktion som imponerade på oss alla.

Avelo Paris är byggd för att hålla. Vi upptäckte snabbt att elcykeln med sin robusta ram och uthålliga batteri designats för att motstå daglig användning och stå pall mot olika väder. Från guppiga gator till regniga cykelturer, den klarade av merparten av utmaningar med bravur. Den var stadig, stark, och förblir i tillfredsställande skick även efter sträckor som skulle utmana även de mest hållbara varumärken. Avelo Paris får en solid 8.1 i hållbarhet och kvalité – en värdering den ärligt förtjänar.

Pris & Värde

Med tanke på dess hållbarhet och kvalité, kanske du antar att priset på Avelo Paris skulle skapa en rejäl skramla i plånboken. Men, låt oss avslöja en hemlighet – med Avelo Paris får du faktiskt rikitgt mycket för pengarna.

Prissatt under 15000kr, får denna elcykel en poäng på 8.8 på prisvärdighetsskalan. Och vet du vad? Den förtjänar varje decimal. Tänk på de slitstarka komponenterna, den tåliga konstruktionen, den bekväma förflyttningen och de många fröjderna att cykla utan andfåddhet eller svettfläckar. Allt till ett pris som ligger långt under många av dess konkurrenter. För oss är det en elcykel som bevisligen ger extra värde för dina investerade pengar. Med en 8.8 i prisvärditet ser vi på Avelo Paris som ett starkt och smart val för din nästa elcykelinvestering om du är på en budget.

Avelo Paris

Select Dynamic field

Andra Recensioner Av Elcyklar: