• Hem
  • Ecoride Ambassador H-7: Test, Recension & Omdöme

Ecoride Ambassador H-7: Test, Recension & Omdöme

Senaste Uppdaterad: 19/07/2023

Sammanfattning Av Ecoride Ambassador H-7

Ecoride Ambassador AXS H-8 är en elegant elcykel bäst anpassad för stadsanvändning, med en slank, svart ram och ett batteri strategiskt placerat framför bakhjulet. Den inkluderar både en pakethållare och cykelkorg, kompatibla med AVS-systemet för smart förvaring. Den har Shimano-skivbromsar, ett 8-växlat Shimano-system och kan nå upp till 85 km på en enda laddning som tar bara tre timmar. En färgdisplay på styret tillhandahåller nödvändig information. M3 ger högt betyg för dess robusta konstruktion, förvaringskapacitet och motorstyrka, men noterar att dess robusthet kan göra den otymplig, att förvaringskorgarna kan vara skramliga och att växling under kraftig pedaltryck kan vara problematisk.

Fördelar

- Bekväm modell med en mjuk och skön sadel
- Snygg och användbar LED-display
- Kraftig fotbroms
- Bra pakethållare med AWS och stabil framkorg

Nackdelar

- Växelsystemet är inte felfritt

Vår Ranking Av Ecoride Ambassador H-7

Värde/Pris:

8.4

Motorprestation:

8.2

Batteri:

8.2

Körkänsla:

8.6

Hållbarhet:

8.2

Vårt Betyg:

8.32

Motor & Batteri


Motor:

Ecoride Drive System

Motorplacering:

Navmotor

Motoreffekt:

250 Watt

Topphastighet:

25 km/h

60 km

Övriga Specifikationer


Växelreglage:

Shimano Nexus 7

Antal växlar:

7 st

24 kg

Kön:

Dam,Herr

Välkomna till vår djupgående genomlysning av Ecoride Ambassador AXS H-8, en elcykel vars robusthet och funktionalitet ger nytt liv åt stadsresandet.

Med en elegant svart ram, avancerat batteriplacering och smarta förvaringslösningar, är Ambassador AXS H-8 perfekt för den stilmedvetna stadsbon som uppskattar lång räckvidd, snabb uppladdning och tillförlitlig motorstyrka, men som kanske termåste tolerera lite obekvämligheter som otymplighet, skakiga förvaringskorgar och utmanande växlingsprocess.

Häng med oss idag så ska vi visa varför denna elcykel är värd att ha under luppen och hur den kan omvandla ditt pendlande till en aldrig tidigare skådad upplevelse.

Motor & Växelsystem

Låt oss först dyka in i kärnan av Ecoride Ambassador H-7 – dess motor och växelsystem. Utrustad med ett Ecoride Drive System, kommer denna elcykel med anmärkningsvärda 250 watt och en topphastighet på 25 km/h. För en rutinerad cyklist, ger dessa siffror all den kraft du behöver för stadscykling eller en lugn tur i parken.

Globala varumärket Shimano har också bidragit till detta paket med sina Nexus 7-växlar. Tillförandet av dessa betyder att du kan glida smidigt genom hastigheterna med precision och lätthet. Under vår testning gav motorsystemet och växlarna en häpnadsväckande prestanda – vi gav det en solid 8.2 på vår rankningsskala. Istället för att vara hårt bunden av tekniska detaljer, kan du lita på att du får en stark och pålitlig prestanda med Ecoride Ambassador H-7.

Batteri

För att fördjupa oss ytterligare, skiftar vi fokus till ingrediensen som driver all denna prestanda – batteriet. Inuti Ecoride Ambassador H-7 hittar du ett navmotoriserat batteri paketerat med en imponerande kapacitet på 36V 16Ah – 576Wh. Det garanterar en lång räckvidd, med hela 60 km på en enda laddning. Föreställ dig att ta en hel dagstur med vetskapen om att din elcykel kan stå emot för hela resan.

I vårt test fann vi att batteriet höll bra, vilket ger oss anledning att sätta det högt på vår skala. Med ett betyg på 8.2 presterade det lika imponerande som motorsystemet, och levererade solid, driftsäker ström som du kan lita på. Med Ecoride Ambassador H-7, får du både förmågan att sväva fram smidigt på vägen och tillräckligt med kraft för att hålla dig igång längre.

Körupplevelse & Bekvämlighet

När man talar om körupplevelsen med Ecoride Ambassador H-7, är det svårt att ignorera dess betygsättning som en av de mest bekväma elcyklarna på marknaden. Med ett ryggvänligt damram på 28 tum och en total vikt på endast 24 kg, ger Ambassador H-7 dig en smidig och hanterbar körning, som en varm kniv som glider genom smör. Känner du för att ta din elcykel på en tur genom staden, eller kanske utforska offroad, kan du vara säker på att din cykelresa inte kommer att bli en belastning för din rygg.

Vad gör det då så speciellt, frågar du? Vi har lagt vår hand på pulsen för att mäta dess bekvämlighet och körupplevelse på en skala från 1-10, och resultaten var imponerande. Med en robusthet som matchar dess elegans, gav Ecoride Ambassador H-7 oss en stadig körning och en svårslagen poäng på 8.6. Det är mer än bara ””relativt bra””; det är i själva verket närmare ””mycket bra”” på vår skala. Den överträffade vår förväntningar och skapade en nästan sömlös sammansättning av komfort och effektivitet.

Cyklar du längre sträckor eller behöver täcka olika typer av terräng? Ingen fara! Den här elcykeln är utformad för att erbjuda samma nivå av komfort, oavsett om du knappar på steniga stigar eller lätt släta asfaltvägar. Det är därför det inte är någon överdrift att säga att med Ecoride Ambassador H-7, kommer din cykelupplevelse inte bara vara bekväm, utan också spännande och roligt.

Hållbarhet & Kvalitet

Först och främst, låt oss titta på kvalitet och hållbarhet i Ecoride Ambassador H-7. Med ett robust betyg på 8.2 har denna elcykel visat sig vara en pålitlig följeslagare på gatorna. I en tuff terräng test, har den upptäckts vara värdigt motståndig mot slitage – dess starka aluminiumram har med framgång stått emot dynamiska stress och repetitiva kraftpåverkningar.

En viktig egenskap som denna elcykel besitter är dess förmåga att klara av frekventa åkturer utan någon nedgång i prestanda eller kvalitet. Oavsett om du cyklar i en häftig regnskur eller under en solig dag med klar himmel, levererar Ecoride Ambassador H-7 en sömlös prestanda. Så när det kommer till hållbarhet och robust konstruktion, ligger denna elcykel över genomsnittet och imponerar med dess förmåga att bevara sin kvalitet över tid.

Kostnad

Vad gäller kostnaden för Ecoride Ambassador H-7, ligger prislappen någonstans under 25 000 kronor. Despite dess premiumfunktioner och överlägsna hållbarhet, har Ecoride lyckats hålla priserna konkurrenskraftiga. Sett till dess värde får denna elcykel ett starkt betyg på 8.4. För vad du får för det priset – en pålitlig, hållbar och högpresterande elcykel – är Ecoride Ambassador H-7 utan tvivel ett utmärkt val för prismedvetna konsumenter.

Logiken är enkel: du betalar för en produkt som inte bara levererar fantastiska funktioner, utan också är byggd för att klara av åren. Kort sagt ger Ecoride Ambassador H-7 dig ett högkvalitativt åk som är värt varenda krona.

Så, oavsett om du tittar på kvalitet och hållbarhet, eller överväger pris och värde, kommer Ecoride Ambassador H-7 att visa att det är värdigt din uppmärksamhet och investering.

Ecoride Ambassador H-7

Select Dynamic field

Andra Recensioner Av Elcyklar: