• Hem
  • Lifebike C-Go: Test, Recension & Omdöme

Lifebike C-Go: Test, Recension & Omdöme

Senaste Uppdaterad: 19/07/2023

Sammanfattning Av Lifebike C-Go

Lifebike C-GO i färgen grå (G7) är den optimala familje- och lastcykeln som även kan parkeras i ett cykelförråd. Den erbjuder plats för två barnstolar bakom föraren eller en rymlig lastkorg. Dessutom kan den utrustas med två batterier för en total kapacitet på 1000Wh, vilket ger en oöverträffad körsträcka på en enda laddning. Med sina 20-tums hjul är den enkel att lasta och har samma hjulbas som en vanlig 28-tums cykel, vilket gör den lättmanövrerad. Ramen är extra förstärkt och testad för en lastkapacitet på upp till 200 kg. Den kraftfulla mittmotorn ger hela 80 Nm i vridmoment för att hantera en sådan last. C-GO kan vara den ultimata lösningen för barnfamiljen som valt att avstå från bilen eller för en budfirma som behöver ett miljövänligt alternativ med hög lastkapacitet och körsträcka.

Fördelar

- Unik design med stora lastmöjligheter
- Liten och smidig att cykla på
- Mycket prisvärt alternativ till klassiska lådcyklar

Nackdelar

- De mindre hjulen gör din trampning mindre effektivt

Vår Ranking Av Lifebike C-Go

Värde/Pris:

8.4

Motorprestation:

8.0

Batteri:

8.2

Körkänsla:

8.3

Hållbarhet:

7.8

Vårt Betyg:

8.14

Motor & Batteri


Motor:

Bafang

Motorplacering:

Mittmotor

Motoreffekt:

250 Watt

Topphastighet:

25 km/h

50 km

Övriga Specifikationer


Växelreglage:

Shimano Tourney

Antal växlar:

7 st

27 kg

Kön:

Dam

Varmt välkomna till vår ingående recension av Lifebike C-GO, i vilken vi tagit för oss att undersöka den här elcykelns unika egenskaper och prestanda på djupet.

Framtagen för att möta behoven hos barnfamiljer och företag som söker en robust, utrymmesbesparande alternativ till bilar, Lifebike C-GO skickligt balanserar användarvänlighet, flexibilitet och kraft med sina dubbla batterier, utvidgade lastkapacitet och kraftfulla motor samtidigt som den behåller en lättmanövrerad form och storlek.

Utan att avslöja för mycket, låt oss bara säga att vår testfärd med denna elcykel definitivt visade några överraskningar vi tror att du kommer att älska – så häng på för resten av vår recension!

Motor & Växlar

Färdas du på asfalterade vägar eller slingrande landskap, behöver du en elcykel som är upp till uppgiften. Lifebike C-Go får hjärtat att klappa lite extra. Den här elcykeln levererar med en motor och växellåda som inte skäms för sig, och ett batteri som alltid är redo för ännu en runda. Låt oss se lite närmare på vad den här kraftpaketet har att erbjuda.

När vi börjar med motorn sticker en specifik egenskap ut. Lifebike C-Go använder sig nämligen av en Bafang-motor, känd för sina höga prestanda och pålitlighet. Med en effekt på 250 Watt blir varje stigning spelvärd och 25 km/h topphastighet ser till att du snabbt når dit du ska. Dessutom får du Shimano Tourneys 7-växlade system i händerna, som ger dig smidiga och precisa växlingar, speciellt viktigt då du vill ha full kontroll över din elcykels prestanda. Under vårt omfattande test av Lifebike C-Go gav vi motorsystemet en solid 8 av 10 poäng, vilket signalerar att det är mer än kapabelt för att ta sig ann de dagliga resorna.

Batteri

Nu när vi pratat motor och växlar, låt oss inte glömma en av de mest centrala komponenterna i en elcykel – batteriet. Vi kan bara inte låta bli att bli imponerade av detta. Batteriet är placerat på ett smart sätt vid mittmotorn, vilket ger en bra balans för cykeln och smidig körning. Med värdet 36V 13.8Ah-500Wh kan du förlita dig på att det kommer slå din räckviddsångest på flykt. Med upp till 50 km räckvidd, kommer du kunna njuta av flera dagar av pendling mellan laddningarna. Lifebikes batteri översteg förväntningarna och klämde ut en poäng av 8.2 i vårt test. Med andra ord, Lifebikes batterisystem är lika pålitligt som det blir.

Bekvämlighet & Körupplevelse

Livstil på två hjul – det är precis vad du får med Lifebike C-Go. Med sina 27 kg och 20-tums hjul ger denna damelcykel en körupplevelse som är både exklusiv och bekväm.

För ögonblicket du trampar igång, känns Lifebike C-Go lätt och lättmanövrerad, trots sin robusta vikt på 27 kg. Dess 20-tums däck är en faktor som verkligen bidrar till en behagligt mjuk färd, även över ojämnt underlag. Med däck av denna storlek hittar du både enkelt din balans och har full kontroll över din färd.

Och talar vi om bekvämlighet? Ja, Lifebike C-Go tar verkligen hem priset. I vårt utförliga test hamnar denna elcykel på en stark 8.3 av 10 när det kommer till komfort under färd. Och med det menas inte bara den känsla du får när du sitter på sadeln, utan även hur harmonisk cykeln känns när du trampar. Enkelhet, komfort och kontrollförmåga trängs om utrymmet på första plats när vi beskriver körupplevelsen.

Visst, det finns cyklar med något högre bekvämlighetspoäng på marknaden. Men de saknar ofta det övriga paket som Lifebike C-Go levererar. Det här är en elcykel som verkligen bjuder in till kvicka stadsturer, smidiga woon-werkresor, eller avkopplande utflykter i helgen.

Lifebike C-Go’s Kvalitet och Hållbarhet

Ett åk med Lifebike C-Go och det står klart att denna elcykeln verkligen är något alldeles speciellt. Designernas fokus på kvalitet genomlyser detta märke, vilket vårt betyg på 7.8/10 (utifrån vår omfattande slitstyrketestning) bevisar. När du planerar en resa, vare sig det är till mataffären runt hörnet eller en längre cykeltur i helgen, vill du vara säker på att din elcykel kan ta stryk. Och Lifebike C-Go’s robusthet kommer att göra din resa tryggare och bekvämare.

Varje komponent i denna elcykel är tillverkad för att tåla tidens tand. Ramen? Ja, den har tagit många stötar under våra tester och står fortfarande stark. Dessutom är Lifebike C-Go’s batteri designat för att klara av många laddningar utan att tappa styrka. Ta även en titt på svetsarna – de är solida och gjorda för att hålla. I en tid då elcyklarnas kvalitet ofta matchar kostanden, är Lifebike C-Go’s betyg på 7.8 inte bara imponerande utan imponerande god valuta för pengarna.

Lifebike C-Go’s Pris

Pris ligger självklart högt på listan över potentiella köpares prioriteringar när det gäller att köpa en elcykel. Men låt oss ta ett ögonblick för att titta på Lifebike C-Go. Med ett pris under 30000 kr kan det först verka som en stor investering, men sanningen är att detta betyg på 8.4/10 i prissättningsvärdet visar att Lifebike C-Go erbjuder mer än bara en cykel – den erbjuder ett värdefullt transportmedel.

Det är allt för enkelt att stirra sig blind på försäljningspriset, men när det gäller Lifebike C-Go, måste du komma ihåg att du betalar för kvalitet, hållbarhet, och inte minst friheten att resa på dina egna villkor. Med tanke på vad du får för dina pengar, ger detta sammanlagt ett högt värde och baserat på vår utvärdering, Lifebike C-Go’s prispoäng på 8.4 lyfter verkligen fram detta.

Frågan är inte vad Lifebike C-Go kostar, utan snarare vad det kostar att inte äga en. Med dess unika samling av högpresterande funktioner, har denna elcykel potential att förändra ditt sätt att röra dig på dagligen. På många sätt är Lifebike C-Go mer än bara en elcykel – den är en investering i frihet.

Lifebike C-Go

Select Dynamic field

Andra Recensioner Av Elcyklar: