• Hem
  • Lyfco Hopfällbar Elcykel: Test, Recension & Omdöme

Lyfco Hopfällbar Elcykel: Test, Recension & Omdöme

Senaste Uppdaterad: 19/07/2023

Sammanfattning Av Lyfco Hopfällbar Elcykel

Denna hopfällbara elcykel med en 250W 36V borstlös elmotor är perfekt för personer som söker en praktisk och smidig cykelupplevelse. Med sin hopfällbara design blir den lätt att transportera och förvara. Elmotorn ger extra hjälp vid trampningen och aktiveras automatiskt när du börjar trampa och stannar när du slutar. Du kan enkelt stänga av elmotorassistansen och använda cykeln som en vanlig cykel. Med sitt 6-växlade Shimano växelsystem får du en anpassningsbar körning. Cykeln är lämplig för personer som är ungefär 150-175 cm långa och har en max användarvikt på 100 kg. Den är utrustad med ett löstagbart och låsbart litiumbatteri på 36V/10.4 Ah som medföljer, och baklyset laddas till och med med hjälp av en inbyggd solpanel. Med LED-lysen fram och bak får du också bra synlighet och säkerhet under cykelturen. Denna elcykel är ett utmärkt val för de som vill ha bekväm och praktisk cykling med möjligheten att enkelt fälla ihop och transportera cykeln.

Fördelar

- Extremt billig under 10 000 kronor
- Hopfällbar och lättransporterad design
- Stor och bekväm sadel

Nackdelar

- Begränsad batterikapacitet som inte klarar längre körsträckor
- Klarar inte av tyngre personer över 100 kilo

Vår Ranking Av Lyfco Hopfällbar Elcykel

Värde/Pris:

8.8

Motorprestation:

7.7

Batteri:

7.4

Körkänsla:

8.3

Hållbarhet:

8.0

Vårt Betyg:

8.04

Motor & Batteri


Motor:

Ananda

Motorplacering:

Navmotor

Motoreffekt:

250 Watt

Topphastighet:

25 km/h

40 km

Övriga Specifikationer


Växelreglage:

Shimano

Antal växlar:

6 st

19.5 kg

Kön:

Unisex

Välkomna till vår noggranna recension av Lyfco Hopfällbar Elcykel, ett detaljerat test tas upp för att ge dig allt du behöver veta om denna specialiserade cykel.

På scen står en kompakt men kraftfull hopfällbar elcykel, optimal för stadsbor eller pendlare, som söker flexibilitet i sitt resande och vill spara utrymme när de inte är ute och cyklar, komplett med en 250W elektrisk godbit som ger boost på begäran, Shimano 6-växlad växelsystem och extrakomfort från både front- och baklysen för ökad synlighet, avsedd för cyklister mellan 150-175 cm med en maxvikt på 100 kg.

Möjligheterna med Lyfco är mer än du någonsin kunde tänka dig, så läs vidare för att upptäcka varför den här hopfällbara elcykeln kan vara din ultimata resekompis.

Motor & Växlar

Lyfco Hopfällbar Elcykel kan skryta med sitt imponerande motorsystem, drivet av en Ananda-motor på 250 Watt. Låt oss ta en sekund för att uppskatta hur effektiv denna lilla enhet är – med ett topptempo på hela 25 km/h, slår den ut det maximala för en standard elcykel. Men vad har vi i kvarnhuset när det gäller växlar? Ett Shimano 6-växelsystem lägger till precision och flexibilitet, vilket verkligen rundar av motorupplevelsen på denna cykel. Inom ramen för vårt test, rankade vi denna elcykel med en respektabel 7.7 när det gäller motor och växelprestation. Ja, du hörde rätt – 7.7 på en skala från 1 till 10. Med detta värde befinner sig Lyfco i det övre segmentet, vilket indikerar en pålitlig och stark prestanda.

Batteri

När vi tar oss an batteriets prestanda, är det värt att notera att Lyfco Hopfällbar Elcykel kommer utrustad med en 36V 10Ah – 350Wh navmotor. Nu tänker du kanske, ””bra, men kommer det att ta mig hem efter en lång dag ute?”” Låt mig berätta att det är mer än så – du kan njuta av en 40 km lång åktur på ett enda laddningstillfälle. För att försäkra oss om detta, körde vi vårt mest noggranna test och plockade ut denna cykel för några kartor, och resultatet? En solid 7.4. En något försiktig poäng kan tyckas, men fortfarande över genomsnittet och betydligt bättre än många av konkurrenterna på marknaden. Sammantaget en hyfsad och trogen följeslagare för dina dagliga nav till nav resor.

Bekvämlighet & Körupplevelse

Det första som slår dig när du sätter dig på sadeln är cykelns vikt. Trots att den väger in på 19.5 kg, gör dess smarta design och lättviktiga, men robusta ram att den känns förvånansvärt lätt att hantera; som en fjäder i vinden snarare än en blyklump. Dess unisex-design passar perfekt till alla cykelentusiaster, oavsett kön. På denna elcykel har verkligen alla en jämlik chans att uppleva den ultimata cykelturen.

Tack vare det kompakta 20″” däcket gör denna elcykel varje tur till en fröjd. Du behöver inte oroa dig för ojämnt terräng eller krångliga vägbanor – med varje cykeltur kommer du att känna att du glider fram på vägen, oavsett underlag.

I vårt rigorösa test av bekvämlighet och körupplevelse fick Lyfco Hopfällbar Elcykel hela 8.3 poäng av 10 möjliga. Ett värde som tydligt talar om den höga standard som denna elcykel levererar. Du kan tro oss när vi säger att att cykla på denna pärla var allt annat än en plåga. Vilket verligen skvallrar om hur väl man kommer överens med denna elcykel. En ren glädje att cykla, oavsett avståndet till din destination.

Kvalitet och Hållbarhet

I den böljande världen av elcyklar, talar kvalitet och hållbarhet en tydligare språk än ord. Lyfco Hopfällbar Elcykel har en beaktningsvärd ställning här, med ett imponerande betyg på 8 på vår pålitlighetsskala. I våra tester stod denna robusta tvåhjuling oerhört bra mot tidens tand och den dagliga utmaningen att navigera genom stadens kvarter.

Elcykeln är smart utformad med en robust och hållbar konstruktion, vilket gör att den knarrar mindre och bibehåller stabiliteten längre än sina konkurrenter. Dess hållbarhet är inte bara imponerande, men det är också en tyst bekräftelse på Lyfcos strävan efter kvalitetsstandard. Inget behov av att tvivla här, denna elcykel är byggd för att hålla, tillverkad med noggrann proaktivitet mot oönskad nedbrytning och slitage.

Pris och Värde

Ändå kanske den mest överraskande aspekten av Lyfco Hopfällbar Elcykel, är dess prislapp som snurrar under 10000 kr. Givet dess exceptionella prestationer och höga hållbarhet, är priset ett enastående markör av värdet som denna maskin innehåller. När vi tar hänsyn till kvaliteten, blir prislappen ännu mer övertygande och det genererade betyget på 8.8 i vårt värdeindex, knappast förvånande.

Detta är inte bara en elcykel, det är en ekonomisk, hållbar lösning för moderna pendlare. För den cykelentusiast som vill ha hållbarhet, funktion och kostnadseffektivitet i en elegant förpackning, visar Lyfco Hopfällbar Elcykel sig vara en sann mästare. Vi känner att Lyfco ger dig, inte bara en elcykel, utan en driftsäker följeslagare för dina dagliga resor utan att bränna ett hål i din plånbok.

Lyfco Hopfällbar Elcykel

Select Dynamic field

Andra Recensioner Av Elcyklar: